435A2166-www.maikenkestner.dk
Referencer

“Christel har hjulpet os med fælles træning og fungeret som coach for de enkelte teknikere, så de i dag har nogle værktøjer til at håndtere de nye udfordringer og føler sig trygge i den nye mere kommunikerende rolle. Teknikerne var i starten skeptiske over at skulle i “trænings lejr”, men Christel evnede hurtigt at få teknikerne med sig og få dem til at se konceptet som en god idé, og at det faktisk kunne blive positivt for dem.
Jan Smedegaard – Salgschef, Electrolux Professional

“Christel har løst mange forskellige opgaver for TDC Salg og rådgivning / Kunde-service, som både underviser, træner, coach og som træner for vores interne undervisere. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Christel, som altid er velforberedt, kreativ, flittig, engageret, fleksibel og loyal.
Således har Christel skabt stor værdi for TDC ved vores nyansattes uddannelsesforløb både når det gælder færdigheder og holdninger. Christel har en formidabel evne til at få mennesker omkring hende til at tage ejerskab samt revurdere gamle overbevisninger, hvilket betyder en stor udvikling for kursisterne, underviserne samt trænerne som Christel alle favner.
På de sidste uddannelseshold har Christel lagt ekstra energi og opmærksomhed i træning og coaching af de interne undervisere/coaches. Dette har været af stor betydning for TDC eftersom vores trænere efterfølgende optræder langt mere professionelt, fleksibelt og målrettet. Vi har således fået fuld valuta for pengene fordi Christel ikke bare er ambitiøs på egne vegne, men også på andres.”
Henriette Stilling – Salgschef, TDC

Som virksomhed har du flere muligheder. Du kan vælge at få en fuldkommen skræddersyet dag eller et skræddersyet længere varende forløb.

Du har også mulighed for at booke et færdigt kursus eller forløb.

Noget af det jeg lægger stor vægt på, på mine kurser er, at det er praktisk anvendeligt og at de værktøjer du får, kan anvendes direkte i din og dine medarbejderes hverdag med det samme.

Det er vigtigt for mig, at indholdet altid er målrettet den målgruppe og virksomhed jeg arbejder med, gennem eksempler og dialog, for på den måde at sikre en nærværende og relevant formidling.

Derfor anbefaler jeg også, at vi altid starter med et forberedelsesmøde, hvor vi kortlægger præcis de behov og ønsker I har som virksomhed samt hvad specifikt I ønsker at få ud af et kursus eller forløb.

Formål med et forberedelsesmøde:

  • Forventningsafstemning
  • Mål, formål og udbytte af kurset/forløbet
  • Sikre kurset/forløbet stemmer overens med jeres værdier, så disse forstærkes og understøttes.
  • Styrke og understøtte kulturen for at sikre en målrettet formidling, som skaber nærvær og forståelse hos medarbejderne.
  • Aftale dato, praktik og godkende endeligt indhold for dagen/forløbet

Kontakt mig nu, på mobil: 26190579 eller mail: mail@christelseiero.dk for at høre mere om dine muligheder.

  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om kropssprog

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×