_MG_9817 www.maikenkestner.dk

Christel Seierø – ejer og underviser

Jeg har så længe jeg husker, interesseret mig for hvorfor mennesker er som de er og gør som de gør. Hvorfor vi siger et, men mener noget andet og hvordan kan vi ændre vores fornemmelse for det der blev sagt mellem linjerne, til noget der er mere faktabaseret. Jeg har altid været nysgerrig på hvad, der sker når vi er i følelsernes vold og hvorfor vi kan beslutte os for at ændre os og så alligevel falde i igen og igen. Det har ledt mig på mange kurser og uddannelser, og gennem meget litteratur inden for kropssprog, de 7 grundfølelser, mikro og makro udtryk, hjerneforskning, adfærdspsykologi, NLP og Enneagrammet.

Jeg har det meste af min ungdomg spillet amatør teater og det at formidle har altid været noget jeg har nydt og fundet naturligt. I 2000 startede jeg som intern underviser i salg, kundeservice og kommunikation i en stor koncern. I 2003 blev jeg certificeret som NLP Practitioner og Enneagram Practitioner. Siden har de to værktøjer fulgt mig i store dele af både mit privatliv og mit arbejdsliv. I 2009 blev jeg certificeret NLP og Enneagram Træner samt HR Udviklingskonsulent og startede som selvstændig underviser og konsulent samme år. Efter 9 år som intern HR Konsulent og underviser for flere forskellige koncerner og et enkelt konsulenthus, var det på tide at stå på egne ben.

Min helt store passioner er kropssprog, nonverbal kommunikation, de 7 grundfølelser som kan aflæses i ansigtet og mikro mimik. Både NLP og Enneagrammet har stort fokus på kropssprog og nonverbale signaler og sideløbende har jeg fordybet mig i stort set al den litteratur, der i dag findes på markedet inden for kropssprog og de 7 grundfølelser, som kan aflæses i ansigtet. I 2009 tog jeg mit første kursus hos Paul Ekman Group, som er én af de førende kapaciteter inden for de 7 grundfølelser og mikro-mimik. Jeg har løbende taget kurser og uddannelser inden for dette område, blandt andet hos Center for Body Language.

Når jeg underviser er det med stort fokus på at gøre det praksis-orienteret, oplevelses-orienteret og erfarings-orienteret. Det synes jeg personligt, er et rigtig godt udgangspunkt for læring og udvikling, da det respekterer, at menneskers vej er forskellig og foranderlig. Det er vigtigt for mig at give kursisterne konkrete værktøjer med hjem, som de straks kan implementere i deres hverdag og som de oplever gør en reel forskel.

Privat bor jeg i Greve og er gift med Kasper, som jeg har været kærester med siden 1999, sammen har vi William på 8 år.

Du kan se mit fulde CV på Linkedin her.

  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om kropssprog

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×