Jeg tilbyder

Åbne kurser

Jeg tilbyder en række åbne kurser for dig der gerne vil vide mere om kropssprog og de 7 grundfølelser som kan aflæses i ansigtet. Åbne kurser er for virksomheder, som har enkelte medarbejdere de ønsker at klæde på i forhold til nonverbal kommunikation, for dig som er selvstændig eller for dig der ønsker at styrke dine private relationer. Læs mere her.

Aften foredrag

Jeg afholder aften foredrag af ca. 3 timers varighed samt træningsaftner for tidligere kursister. Næste aften foredrag er: "Hvorfor børn lyver - og hvordan du støtter dem til ærlighed". Læs mere her.

Online kurser

Jeg tilbyder en række online kurser for dig der ikke har mulighed for at deltage live og gerne vil introduceres for den helt grundlæggende viden om kropssprog. Læs mere her.

Book et kursus

For virksomheder, som ønsker en fuldkommen skræddersyet dag eller forløb. Du har også mulighed for at booke et færdigt kursus eller forløb. Læs mere her.

Generelt om mine kurser

Noget af det jeg lægger stor vægt på, på mine kurser er, at det er praktisk anvendeligt og at de værktøjer du får, kan anvendes direkte i din hverdag med det samme.

Det er vigtigt for mig at indholdet altid er målrettet den målgruppe jeg arbejder med gennem eksempler og dialog, for på den måde at sikre en nærværende og relevant formidling.

Jeg holder mig løbende opdateret med kurser, artikler, bøger, selvstudier og den nyeste forskning inden for kropssprog, følelsesmæssig intelligens og de 7 grundfølelser, for at sikre mine kurser er tidssvarende.

Jeg lægger stor vægt på etik og moral og mener, at det er afgørende, at kropssprog altid skal bruges som en hypotese, der inviterer til nysgerrighed og undersøgende spørgsmål, frem for at pådutte andre hvad de føler.

  Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om kropssprog

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×