NLP Practitioner

NLP Body Language Practitioner

En NLP Body Language Practitioner er for dig, der ønsker at styrke din verbale og nonverbale kommunikation. Du ønsker at blive selvleder i dit eget liv og ønsker bevidst at kunne skabe positive relationer til andre mennesker. Du ønsker effektive værktøjer til at skabe positive forandringer hos dig selv og andre.

Udover alt det du får på en almindelig NLP Practitioner, får du også al den viden jeg har om kropssprog og de 7 grundfølelser, som kan aflæses i ansigtet. Det betyder, at du efter uddannelsen vil være mindst lige så stærk i din nonverbale, som din verbale kommunikation.

Udbytte

 • Effektive kommunikationsredskaber, så du bliver hørt og forstået
 • Større grad af selvledelse, selvdisciplin og selvmotivation
 • Styrket din evne til at aflæse andres nonverbale signaler
 • Aflæse om nonverbale signaler stemmer overens med det, der bliver sagt
 • Styrket din evne til at skabe kemi og givende relationer med mange forskellige typer af mennesker (også dem du i dag finder vanskelige)
 • Værktøjer til at nå dine mål på en konstruktiv og helhedsorienteret måde
 • Opnå større integritet og balance i dit liv
 • Værktøjer til at få ro på din følelser, også når du skal performe
 • Effektive værktøjer til at skabe varige forandringer hos dig selv og andre
 • Større grad af selvindsigt og anvendelse af dine personlige styrker
 • Afklaring af dine værdier og derigennem træffe bedre valg på baggrund af dette

Ønsker du at bruge NLP til coaching, kan du efterfølgende tage overbygningen som NLP Master Coach. Er du allerede uddannet coach et andet sted, vil du sagtens kunne bruge de værktøjer, du får på Practitioner uddannelsen med det samme, i din eksisterende praksis.

Modul 1 – Grundstenene i NLP

På dette modul får du styrket din evne til at aflæse andre menneskers verbale og nonverbale signaler. Du lærer også, hvad du selv med fordel kan være opmærksom på, for at skabe en god og konstruktiv en dialog. Du lærer, hvordan din hjerne optager subjektiv information og hvordan du kan arbejde med dine tanker for at få adgang til en mere ressourcefuld tilstand, når du har brug for det. Du får desuden effektive kommunikationsredskaber, så du kan nå flere forskellige typer af mennesker, med dit budskab – også dem du har svært ved at nå i dag.

Modul 2 – NLP som forandringsværktøj

På dette modul arbejder vi med, hvordan du kan blive leder i dit eget liv og tage styringen, når du har brug for det. Du får en af de mest kraftfulde spørgemetoder til at hjælpe dig selv og andre med at skifte perspektiv og udvide dit syn på verden. Vi arbejder med en effektiv feedback metode som udvikler både dig selv og andre.

Modul 3 – NLP og dine ressourcer

På dette modul vil du blandt andet lære, hvordan du kan få adgang til de ressourcer du rummer, når du har brug for det. Hvordan du, med effektive værktøjer, kan trække på ressourcer i dig selv, som understøtter det du ønsker at opnå. Du får desuden effektive værktøjer til at nå dine mål på en effektiv og helhedsorienteret måde.

Modul 4 – NLP og transformation

På dette modul går vi i dybden med det, der driver dig, motiverer og demotiverer dig. Vi afdækker dine værdier, så du i højere grad kan leve i overensstemmelse med dem og træffe gode og konstruktive valg. Vi arbejder med dine begrænsende overbevisninger, så de i højere grad støtter dig. Vi går også et lag dybere i, hvordan du kan bruge din underbevidsthed ressourcefuldt samt, hvordan du kan programmere dig selv og andre positivt via sproget.

Modul 5 – Certificering som NLP Body Language Practitioner

På dette modul, vil du blive certificeret NLP Body Language Practitioner, såfremt du opfylder kravene. Du kan læse mere om kravene i mappen, som du får udleveret første dag på uddannelsen.

Uddannelsen er godtkendt efter NLP Foreningens internationale standarder.

Modul 1
17.-19. aug. 2022

Modul 2
14.-16. sep. 2022

Modul 3
12.-14. okt. 2022

Modul 4
09.-11. nov. 2022

Modul 5
07.-09. dec. 2022

Alle dage fra kl 9.00-16.00

HVOR: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

DIN UNDERVISER: Christel Seierø – NLP Master Trainer

DIN INVESTERING: 23.995 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer 15 dages undervisning, materiale i både papir og audio udgave, kaffe, te og frokost.

Beskyttet med reCAPTCHA. Læs Google Privatlivspolitik og vilkår

Gratis studievejledning

Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Christel er en super dygtig underviser og hun er virkelig en ekspert på områderne NLP og Enneagrammet. Det har været en fornøjelse at tage NLP Practitioner hos Christel og jeg håber på at deltage i din undervisning igen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger
Maria Hummelshøj Mogensen - Selvstændig Coach
Christel er en særdeles kompetent og engageret underviser. Hendes faglighed er så velfunderet, at jeg bare kunne suge til mig i en tryg og positiv læringsproces. Hun brænder tydeligvis for det, hun laver – og er samtidig en rigtig dygtig formidler. Mit NLP Practitioner forløb med Christel blev til en helt særlig tid i mit liv, og det indlærte forankrede sig så solidt, at det blev en integreret del af mit mindset.
Regitze Victor
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×