Konsulentydelser

Skræddersyede forløb

Har I specifikke udfordringer i dit team eller ønsker I bare at styrke samarbejdet og samspillet, tilbyder jeg skræddersyede forløb. 

Med et skræddersyet forløb, målretter vi effektive værktøjer, som matcher jeres hverdag, marked og virksomhedskultur.

Læs herunder, hvordan vi sammen kan gribe det an:

1.
Forberedelsesmøde

Jeg anbefaler altid, at vi starter med et forberedelsesmøde, hvor vi bliver konkrete på, hvad I ønsker at få ud af forløbet.

2.
Foranalyse

Der er af og til behov for individuelle samtaler med en eller flere nøgle medarbejdere for at sikre modtagelighed og relevans.

3.
Kursusforløb

En eller flere skræddersyede kursusdage afholdes med afsæt i jeres hverdag. Afholdes flere kursusdage evaluerer og justerer vi løbende, hvis der er behov.

4.
Implementering og evaluering

Forløbet afsluttes med at evaluering samt at sikre implementering, så I får optimalt udbytte af forløbet.

Hos jer eller i mine lokaler i hvidovre

I har mulighed for at afholde kursusdagene i mine lyse og luftige lokaler i Hvidovre.

Få en snak om dine muligheder

Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Christel er en fantastisk underviser! Enneagram uddannelsen var præget af engagement, høj faglighed og en helt særlig ild. Hun skaber refleksion og forstyrre dig, så du formår at se dig selv og andre i op til flere lys. Jeg kan varmt anbefale at anvende Christels kompetencer, om det er inden for selvudvikling, forretningsøjemed eller ledelse.
Christina Sørensen - Centerleder, Glostrup kommune
Jeg har deltaget på Enneagram Master hos Christel samt en del aften workshops. Jeg har deltaget på en række enneagram uddannelser og workshops også hos andre udbydere og er derfor meget erfaren i de forskellige muligheder inden for Enneagrammet. Christel er en virkelig dygtig og seriøs underviser. Hun er grundig og har fokus på at gøre det praktisk anvendeligt I både erhvervslivet og privatlivet. Hun er grundig og holder sig opdateret inden for sit felt. Hun efterlever selv det hun underviser I. Det er umuligt at deltage på en workshop med Christel uden at få noget med hjem.
Sanneli Rasmussen - Selvstændig erhvervsdrivende
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×