Business Coaching

Coaching forløb

Med et coaching forløb kan du sætte fokus på enkelte den enkelte medarbejder eller leder, som har brug for individuel sparring og udvikling.

Coaching er et fortroligt rum, hvor du har mulighed for at vende problematikker, udfordringer eller mål med en, som er neutral og som kan udfordre dit perspektiv. 

Et coaching forløb kan både stå alene eller være en del af implementeringen i forbindelse med et undervisningsforløb.

Hvad har du brug for sparring til?

 • Den svære samtale
 • Effektivitet og struktur
 • Motivation og selvledelse
 • Kropssprog og personlig fremtoning
 • Troværdighed i præsentationer
 • Øget gennemslagskraft
 • Samarbejdsudfordringer
 • Konflikthåndtering
 • Følelseshåndtering
 • Selvindsigt via Enneagrammet
 • Skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv

Hvad kan du forvente?

I har som virksomhed har flere muligheder. I kan vælge at investere i et klippekort på 5-10 klip som kan bruges af en eller flere i organisationen/teamet eller du kan booke sessionerne enkeltvis. Jeg anbefaler klippekort, da det sikrer commitment og kontinuitet. Min erfaring er, at et forløb giver det største udbytte især i kombination med undervisning.

Første coaching session varer halvanden time. Her sætter vi mål og laver en plan for forløbet. 

Hyppighed: Jeg anbefaler, at vi mødes med 1-2 ugers mellemrum i starten, så vi sikrer fokus. Der vil som regel være hjemmeopgaver mellem hver session, som er afstemt med din øvrige hverdag.

Sted: Du er meget velkommen i mine lokaler i Vallensbæk. Vi kan også mødes online eller til en walk and talk.

Fortrolighed er en forudsætning for den gode coaching samtale. Der bliver derfor ikke rapporteret tilbage til organisationen. Det er altid dit valg, hvad du ønsker at fortælle videre.

Afslutning: Forløbet sluttes af med evaluering og en plan for det videre arbejde i forhold til de mål, du har sat, så du er klædt på bedst muligt til selv at fortsætte processen selv.

Få en snak om dine muligheder

Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Går du som chef eller leder og dagligt balancerer mange bolde – og godt kunne bruge professionel sparring? Så kan jeg varmt anbefale Christel Seierø. I mit arbejde som sportschef for Dansk Karate forbund, har jeg rigeligt med bolde i luften – især lige nu i denne Coronatid. Christel Seierø er en fremragende sparringspartner på de udfordringer, som jeg oplever i dagligdagen. Hun er yderst professionel og engageret. En af de ting som Christel også særligt kan, er arbejdet med den værdibaserede tilgang. Christel leverede en gedigent stykke arbejde i forbindelse med udarbejdelse af værdisættet for en af Danmarks allerstørste karateklubber. Hvilket i mange sammenhænge har været et afgørende værktøj til at holde retning, og rammen for arbejdet med både bredden og talent- og elitearbejdet. Så en stor anbefaling fra min side!
Allan Kjærsgaard – Dansk Karate Forbund
Christel har løst mange forskellige opgaver for TDC Salg og rådgivning/kundeservice, som både underviser, coach og træner for vores interne trænere. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Christel, som altid er velforberedt, kreativ, flittig, engageret, fleksibel og loyal. Christel har en formidabel evne til at få mennesker omkring hende til at tage ejerskab samt revurdere gamle overbevisninger, hvilket betyder en stor udvikling for både medarbejdere og ledere, som Christel alle favner. På de sidste uddannelseshold har Christel lagt ekstra energi og opmærksomhed i træning og coaching af de tilknyttede interne trænere/coaches. Dette har været af stor betydning for TDC eftersom vores trænere efterfølgende optræder langt mere professionelt, fleksibelt og målrettet. Vi har således fået fuld valuta for pengene fordi Christel ikke bare er ambitiøs på egne vegne, men også på andres.
Henriette Stilling – TDC Mobil
Hudløs ærlig og direkte coaching! Hvis man vil flytte sig og udvikle sig, så kommer man til det med Christels profesionelle og meget nærværende coaching. Hendes effekt på mennesker er imponerende og hun berører de mennesker hun arbejder med. Det er uundgåeligt at udvikle sig både menneskeligt og fagligt i selskab med Christel.
Sanne Rod Andreasen – North Media
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Christel. Christel har coachet mine sælgere, og jeg har sjældent oplevet en mere levende person. Christel har en helt specile evne til at komme ind under huden på de personer, der normalt ikke er så nemme at coache, og har opnået virkelig gode resultater i min gruppe.
Jesper Kristiansen – North Media
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×