Om Christel Seierø

Underviser & Coach
HR Udviklingskonsulent

“Jeg tager altid udgangspunkt i jeres hverdag, så de redskaber i får, kan anvendes i praksis med det samme. Det er vigtigt for mig, ikke blot at skabe inspiration og motivation, men også at sikre, der sker en reel forandring, når kursusdagen er slut”

Jeg har arbejdet med undervisning og udvikling af ledere og medarbejdere, både som intern og ekstern konsulent siden 2000.

Jeg startede som selvstændig erhvervsdrivende i 2009, er certificeret Enneagram og NLP Master Trainer samt coach.

Jeg har desuden taget en række uddannelser og kurser inden for kropssprog og nonverbal kommunikation blandt andet hos Paul Ekman Group.

Det er meget vigtigt for mig hele tiden at holde min vide opdateret inden for mine tre kernekompetencer: NLP, Enneagrammet & Kropssprog. Derfor videreuddanner jeg mig også løbende.

Hos mine kunder er jeg kendt for min professionalisme og mit engagement. Jeg brænder for at gøre en forskel og sikrer seriøst udbytte og varig læring på mine kurser og uddannelser.

Jeg tror på, at skræddersyede forløb er vejen frem, så det passer ind i jeres organisation og hverdag. Jeg har selv siddet som intern HR konsulent, så jeg kender til begge sider af bordet, når man indgår i et samarbejde med en ekstern konsulent.

Certificeret Enneagram og NLP Master træner og coach med speciale i kropssprog.

REFERENCELISTE:

Forca, LEGO, home A/S, Right Management, Region Hovedstaden, Fredensborg kommune, Rødovre kommune, Glostrup kommune, Greve Karate, DAC m.f. 

Jeg er internationalt akkrediteret Enneagram Træner af IEA Global.

Få en snak om dine muligheder

Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Christel skaber stor værdi for den enkelte medarbejder, dels som det fantastisk menneske hun er, og dels fordi hun har en dyb indsigt i menneskers forskellige adfærd. Christel møder mennesker lige præcis, der hvor de er, og får dermed lov til at åbne op, så du som deltager på et kursus med Christel, nysgerrigt lader dig rive med.
Anne-Mette Stender - home A/S
Jeg har oplevet, at arbejdet med NLP, effektivt kan løsne fastspændte situationer, give en stærk personlig indsigt, samt tydeligt belyse hvorfor man gør, som man gør. Som chef for en af Danmarks allerstørste og mest succesfulde karateklubber, både set i elite øjemed og bredde perspektiv, møder jeg dagligt mange udfordringer der skal løses.
Allan Kjærsgaard - Dansk Karateforbund
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×