Styrk dit kropssprog

Kroppen sladre

Vores kropssprog har stor indflydelse, både når vi skal lave præsentationer, taler med kunder, leverandører, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Det er ofte årsagen til om et møde eller en præsentation falder positivt eller negativt ud. Bevidsthed om dit kropssprog kan både styrke dine budskaber og dine relationer.

 

Fra fornemmelser til fakta
Der findes mange myter og misforståelser om kropssprog. Det skaber misforståelser, dårlig kommunikation og ustabile relationer, når vi fejlaflæser hinanden. Lær hvordan du afkoder alt det, der bliver sagt uden ord.

Øg din gennemslagskraft og troværdighed
Bliver du nervøs når du skal præsentere dig selv eller står overfor en større forsamling? Dine følelser påvirker dit kropssprog. Få indsigt i hvordan du kan styrke din tilstand og dit kropssprog så du fremstår troværdigt og med øget gennemslagskraft

 

Styrk dine professionelle relationer
Når vi er bevidste om vores kropssprog kan vi styrke vores relationer gennem bedre kemi og øget forståelse.

Styrk dit budskab
Du har sikkert hørt det før – 55% af vores ubevidste budskab er nonverbalt. Mange forberede hvad de vil sige, men ikke hvordan de vil sige det.

Skab et godt førstehåndsindtryk
At skabe et godt førstehåndsindtryk gør det lettere at komme positivt fra start når vi skaber nye relationer. Uanset om det er til jobsamtalen, med en ny kunde, samarbejdspartner, leverandør eller medarbejder.

Få en snak om dine muligheder

Udtalelser

Hvad siger kunderne?

Jeg kan hermed på det varmeste anbefale Christel’s workshop i kropssprog – hun udviser et suverænt overskud af kompetence og efterlader hverken kursister eller ubesvaret spørgsmål. Hendes undervisning er spillevende, nutidig og meget, nærværende. Det er et must, set i forhold til almindelig, samt arbejdsrelateret kommunikation – jeg kan nærmest ikke forstå, jeg har kunnet fungere uden den viden. Jeg følte mig meget privilegeret og taknemmelig, da jeg kørte hjem efter at have tilbragt en hel dag i meget kyndigt og yderst kompetent selskab – jeg venter ikke to sekunder med at melde mig på en opfølgning.
Frank Johansen - IMI Hydronic Engineering
Tak for en super god dag, hvor jeg fik meget mere med hjem end jeg havde turde håbe på! Fantastisk at komme på job i dag og se på fødder, ansigter, pludselige bevægelser etc.
Møder har fået et helt andet indhold.
Jeg giver min varmeste anbefaling.
Maria Høpfner - DR
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×