Enneagram uddannelser

Åbne Enneagram uddannelser

Åbne Enneagram uddannelser er for dig, der gerne vil i dybden med Enneagrammet.  

Udover at arbejde som konsulent i virksomheder, driver jeg også et kursuscenter i Hvidovre, hvor jeg tilbyder Enneagram uddannelser til forskellige niveauer og behov. Læs mere om, hvad der er den rigtige vej for dig at gå herunder.

Enneagram Practitioner

Denne uddannelse er praktisk anvendelig allerede fra 1. modul. Den er for dig, der er ny inden for Enneagrammet og som gerne vil blive klogere på din egen type, din adfærd, din motivation samt dine styrker og faldgrupper. 

Alle Enneagram uddannelser tager udgangspunkt i det hele menneske og er derfor en uddannelse, der giver stærke og fleksible medarbejdere, som kan se fordelen i at arbejde sammen med mange forskellige typer af mennesker. Det styrker evnen for selvledelse samt evnen til at skabe en større sammenhængskraft.

Læs mere om Enneagram Practitioner uddannelsen her.

Enneagram Master

Denne uddannelse er næste skridt for dig, der allerede er certificeret Enneagram Practitioner. 

Enneagram Master arbejder mere udad og har blandt andet fokus på hvordan du kan bruge Enneagrammet i samspil med andre. Vi arbejder blandt andet med hvordan du kan hjælpe andre til at finde deres type. Hvordan typerne agerer i samarbejdssituationer samt hvordan vi giver hinanden feedback på en måde hvor vi vokser og bliver stærkere sammen – både som individer og team.

Læs mere om Enneagram Master uddannelsen her.

Få en snak om dine muligheder

Udtalelser

Hvad siger tidligere kursister?

Går du som chef eller leder og dagligt balancerer mange bolde – og godt kunne bruge professionel sparring? Så kan jeg varmt anbefale Christel Seierø. I mit arbejde som sportschef for Dansk Karate forbund, har jeg rigeligt med bolde i luften – især lige nu i denne Coronatid. Christel Seierø er en fremragende sparringspartner på de udfordringer, som jeg oplever i dagligdagen. Hun er yderst professionel og engageret. En af de ting som Christel også særligt kan, er arbejdet med den værdibaserede tilgang. Christel leverede en gedigent stykke arbejde i forbindelse med udarbejdelse af værdisættet for en af Danmarks allerstørste karateklubber. Hvilket i mange sammenhænge har været et afgørende værktøj til at holde retning, og rammen for arbejdet med både bredden og talent- og elitearbejdet. Så en stor anbefaling fra min side!
Allan Kjærsgaard – Dansk Karate Forbund
Christel har løst mange forskellige opgaver for TDC Salg og rådgivning/kundeservice, som både underviser, coach og træner for vores interne trænere. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Christel, som altid er velforberedt, kreativ, flittig, engageret, fleksibel og loyal. Christel har en formidabel evne til at få mennesker omkring hende til at tage ejerskab samt revurdere gamle overbevisninger, hvilket betyder en stor udvikling for både medarbejdere og ledere, som Christel alle favner. På de sidste uddannelseshold har Christel lagt ekstra energi og opmærksomhed i træning og coaching af de tilknyttede interne trænere/coaches. Dette har været af stor betydning for TDC eftersom vores trænere efterfølgende optræder langt mere professionelt, fleksibelt og målrettet. Vi har således fået fuld valuta for pengene fordi Christel ikke bare er ambitiøs på egne vegne, men også på andres.
Henriette Stilling – TDC Mobil
Hudløs ærlig og direkte coaching! Hvis man vil flytte sig og udvikle sig, så kommer man til det med Christels profesionelle og meget nærværende coaching. Hendes effekt på mennesker er imponerende og hun berører de mennesker hun arbejder med. Det er uundgåeligt at udvikle sig både menneskeligt og fagligt i selskab med Christel.
Sanne Rod Andreasen – North Media
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Christel. Christel har coachet mine sælgere, og jeg har sjældent oplevet en mere levende person. Christel har en helt specile evne til at komme ind under huden på de personer, der normalt ikke er så nemme at coache, og har opnået virkelig gode resultater i min gruppe.
Jesper Kristiansen – North Media
  Tilmeld nyhedsbrev!
Tilmeld nyhedsbrev

Få inspiration og gratis tips om NLP, Enneagrammet og Kropssporg

* Dine oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt
×